Gott nytt år och välkommen till Tvspelsdagboken.se. Vi är pinsamt stolta att äntligen få slå upp dörrarna och har det tagit tid beror det helt på vår samlade attityd till hur en tvspelssida ska drivas – med lättja och en stor glimt i ögat. Är detta ännu en blogg eller är det faktiskt en riktig hemsida om spel? Om sanningen ska fram landar vi någonstans mitt i mellan. Den röda tråden kommer att vara vårt dagliga dagboksinlägg vilket kommer att täcka sådant vi tycker är intressant och relevant i spelvärlden just den dagen, har det inte hänt något intressant den dag sänker vi oss till luddigt navelskådande eller cyniskt svammel, men varje dag kommer något nytt. Men vi kommer inte bara syssla med blogguppdateringar utan även en hel del redaktionellt innehåll. Det ska skrivas artiklar, tester och vem vet vad mer vi lyckas häva ur oss.

Tvspelsdagboken.se har inga ambitioner att vara först ut med gigantiska recensioner, vi testar det vi spelar och skriver om sådant vi tycker är kul eller får oss att må lite dåligt inombords. Det kan handla om de första timmarna i ett skruvat japanskt rollspel, de senaste kartorna till en shooter eller en knasig handkontroll och vi kommer alltid att vara helt öppna med hur länge vi har testat produkten. Sen är det upp till dig att hålla med eller inte, vi sitter aldrig inne med sanningen, även om vi gärna vill tro det ibland.  Vi öppnar året med att blicka tillbaka över spelåret 2010 i en artikel som du hittar här.

Så gillar du att läsa om tvspelssvammel, tvspelsåsikter, tvspelsraseriutbrott, tvspelslycka och tvspelstester – då kommer du att tycka om Tvspelsdagboken.se. Igen – varmt välkommen!