I väntan på att något nytt spännande ska dyka upp i spelväg, sitter jag desperat och spanar in lite nya trailers. Gällande kommande releaser är det ganska torrt. Visst, jag hoppas verkligen att Project Cars blir något att ha, speciellt med tanke på att det inte finns några kompetenta bilspel till Playstation 4 just nu. Jag ser också fram mot The Witcher 3 som verkligen ser lovande ut. Men utöver dessa två titlar är det ganska lugnt framöver.

Det släpptes dock två trailers idag som fångade mitt intresse av olika anledningar. Den första jag såg var från kommande Mad Max. Trailern i sig var ganska fånig men med tanke på att Avalanche Studios ligger bakom spelet kommer jag nyfiket att hålla mig uppdatera på dess utveckling.

Den andra trailern var från ett nytt Overlord… just det – Overlord. För er som inte minns var Overlord ett charmigt actionspel där man kontrollerade en elaking och hans underhuggare, spelet väckte nog inte alltför mycket uppmärksamhet hos massorna. Men nu är i varje fall del tre i serien på väg och den går under namnet Overlord: Fellowship of Evil. Spelet kommer att stödja co-op för upp till fyra spelare och enbart släppas i digital form, nedladdningsbart alltså. Ta en titt.