Även om det precis börjat bli bra väder runt om oss är det hög tid att uppmärksamma det faktum att spelhösten snart drar igång. Startskottet för den brukar ju ses vara releasen av Madden, vilket släpps om 10 dagar. Efter en närmare titt på lite olika releaselistor kan jag lugnt konstatera att spelhösten 2015 inte är fy skam – inte fy skam alls.

Men för att inte låta den här texten bli helt vansinnig så håller vi oss till de närmaste 34 dagarna. Mest för att jag vill inkludera Forza 6. Madden släpps alltså om 10 dagar vilket även gäller Gears of War Ultimate Edition (remake 1). Direkt efter släpps Dishonored: Definitive Edition (remake 2) och bara några dagar senare kommer Mad Max, men framförallt Metal Gear Solid V. Om 27 dagar släpps äntligen Super Mario Maker (vilket jag inte nog kan understryka hur mycket jag längtar efter) och bara fyra dagar efter Mario kommer nya expansionen till Destiny.

Sen är det dags för ett nytt NHL (och nu håller alla tummarna för att EA slutar förstöra denna fina spelserie). Då var vi framme vid 34 dagar senare och Forza 6, Pro Evolution Soccer 16 och Mighty No. 9. Nu har jag säkerligen exploderat något viktigt, antingen av misstag eller av ointresse. Här kommer några videos från mina tre favoriter av alla dessa spel. Spelhösten kan börja.