Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 1741: Spelhösten tuffar på

Höstmörkret har onekligen infunnit sig. Vi på sidan har fullt upp med vanliga jobb och den uppsjö spel som släppts den senaste tiden. Personligen har jag fokuserat på The Taken King. Även om jag tycker att det var lite magstarkt att behöva hosta upp 600 nya kronor för expansionen, måste jag medge att Destiny nu faktiskt är värt att spela.

Utöver Destiny-spelande har jag fortsatt att inventera min retrosamling och i samma veva försökt fokusera mitt samlande. Ordentligt. Tidigare har jag i princip köpt allt som verkat minsta lilla intressant eller sådant som varit så pass billigt att det var värt att chansa på. Nu har jag listat de spel som jag verkligen vill spela och de jag vill ha i min samling. Även om det blev en ganska lång lista känns det skönt med lite konkreta regler att förhålla sig till. Just nu fokuserar jag på Famicom och PC Engine och eftersom det inte finns någon stor marknad för dessa spel i Sverige blir det inte alltför många inköp, vilket gör att jag kan fokusera på sådant jag redan äger istället för att bara blicka framåt mot nästa inköp. Väldigt befriande.

När arbete och privatliv inte ockuperar all min tid ska jag ta mig i kragen och spela inte lite fler videos till vår youtube-kanal. Men i väntan på det tänkte jag slå ett slag för sådant som faktiskt redan ligger där. Om du är det minsta intresserad av shooters kan jag varmt rekommendera Pocky & Rocky och om du undrar vad det är för något kan jag rekommendera att du tittar på det här. Trevlig spelhöst.

3 kommentarer

  1. Pelle

    Är nöjd med över att jag inte började spela Destiny vid release, men känner mig riktigt sugen nu med The Taken King.

  2. Pelle

    Dock är det väl 399:- som gäller för den som redan äger spelet? Fortfarande mycket dock.

  3. Fredrik

    Vi kanske missade något men jag tror det var 599 som vi såg som billigaste eftersom vi inte hade något av de tidigare DLC som släpptes.