Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 218-221: Att komma i form med Kinect och Veckans fynd

Sommaren börjar nu komma till sitt slut och det har ätits glassar, spelats för mycket tvspel och slappats rejält. Jag behöver komma i form helt enkelt, tja, det gjorde jag nog även innan sommaren men det låter bättre såhär. Därför har jag tänkt göra det tillsammans med något jag verkligen älskar, tvspel. Och något jag är fruktansvärt skeptisk till – Microsofts Kinect. För att sätta lite press på mig själv och inte bara låta min framtida Kinect stå och samla damm tänker jag också redogöra för mina framsteg i vår kära tvspelsdagbok – några gånger i månaden. Jag tänker verkligen inte göra det på ett vetenskapligt sätt eftersom det skulle betyda att jag behöver alltför närgångna detaljer, utan snarare göra det ovetenskapligt, på ett mer lättsamt vis. Med lite tur blir det då också underhållande eftersom jag och träning sällan kommer överens. Träningsplanen kommer att vara rigorös. Ha.

Träningsutrustning som nu är beställd är: 1st Kinect inklusive Kinect Adventures, 1st Dance Central och 1st Your Shape – Fitness Evolved. Kinectsensorn är såklart given men Kinect Adventures kommer antagligen ligga orört (om inte achievementspoängen visar sig vara tokigt lätta att få). Your Shape följde med i beställningen eftersom det ska innehålla en massa data som jag säkert kan skriva om i abstrakt form på sidan och Dance Central eftersom det är, vad jag vet, det enda riktigt bra spelet till Kinect och om det här ska hålla behöver jag ett riktigt, riktigt bra spel.

Hur allt det här kommer ta form på sidan vet jag inte riktigt än, det får ge sig helt enkelt. Men om jag ska pinas kan ni också få pinas genom att läsa om det hela. Så fort utrustningen har landat här hemma kommer nästa uppdatering. Beefcake!

Nog om det här nu och över till veckans fynd. Den här veckan får det bli något enkelt, ett bra spel till lågt pris… Hur som helst, den 11 november släpps The Elder Scrolls V – Skyrim och då är det dags för alla som inte har spelat Oblivion att börja göra det nu (kan ta ett tag att spela igenom helt). Du hittar game of the year edition av spelet för 185 kronor till Playstation 3 och i dubbelpack tillsammans med bioshock till Xbox 360 för 199 kronor. Här är ett långt gameplay-demo av Skyrim från årets QuakeCon.

4 kommentarer

 1. Pelle Duveblad

  Jag tror att du, i samma dagoksinlägg, nämner både vad som kommer att få dig i form (Kinect) och vad som kommer att ta dig ur den (Skyrim).

 2. Fredrik

  haha! antagligen 🙂

 3. Bula

  Hoppas du kommer filma detta! 🙂

 4. Fredrik

  Just nu kan allt vara möjligt, hoppas på att prylarna dyker upp under dagen.