Äntligen dags för spelmässan där Animal Crossing kommer att visas upp, hyllas av massorna, och få ett släppdatum specifikt för en butik nära mig. Visst, det kanske dyker upp annan intressant information, men det flesta håller nog med om att Animal Crossing är prio nummer ett. Spelet som kommer att rädda 3DS. Monster Hunter, vad fan är det? Nu över till verkligheten.

Sony meddelar att Playstation Vita kommer att vara kompatibel med de flesta nedladdningsbara spel som släppts till PSP. Vilket är kul för alla som faktiskt har laddat ner spel till sin PSP. Någon? Sony tänker även på alla vi som har köpt spel i fysisk form och klurar på en lösning. Bara att hoppas på att klurandet leder till något positivt, jag har dock svårt att tro att samtliga spel som släppts i UMD-formatet kommer finnas att ladda ner. Sony rabblar sedan upp en massa titlar (26 totalt ska finnas dag ett i Japan) som kommer att släppas till Vita, bland annat Ninja Gaiden Sigma, Katamari Damacy och Ultimate Marvel vs. Capcom 3. Lite gammalt lite nytt. Den 17 december är det tänkt att Playstation Vita ska släppas i Japan.

Vi kommer såklart hålla koll på vad som händer på mässan i öst och skriva om sådant som sticker ut. Under tiden kan du titta på det här hemska klippet som redogör för nyheterna i Animal Crossing 3DS. Man måste älska internet.