Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 314-316: Veckans fynd – alla måste köpa

Den här veckan är fullproppad med nya spel. Assassin’s Creed, Saints Row – The Third, Need For Speed – The Run (om någon nu skulle vara intresserad av det, tror det är bäst för alla att inte vara intresserad av det), nygamla Halo och Super Mario 3D Land. Allt det här (utom såklart NFS) är intressant för min del om det inte vore för ett enkelt faktum, Skyrim släpptes förra veckan och det skulle vara en förolämpning mot det spelet att våga släppa in något annat i min konsols medialäsare.

Har du inte redan köpt Skyrim kan det bero på lite olika saker. Du kanske tror att det inte är något för dig och då kan du väl vänta på Kinect Disneyland Adventures som kommer på fredag, vad bryr jag mig? Det kan också bero på att du inte vet vad Skyrim är för något och då läser du antagligen inte den här texten eller så har du missat det på grund av din iver att få lägga vantarna på Kinect Disneyland Adventures. Det är ok, alla kan inte känna till allt som händer och jag kan förstå att ett virtuellt besök på Disneyland i kombination med lite minispel kan vara, minst sagt, förtrollande. Eller så beror det på att du inte listat ut var du kan hitta spelet till ett riktigt bra pris. Ni vet, lite finanskrisigt sådär.

Är du av sådan sort att du inte litar på utländska siter för din konsumtion. Ja då är du något fördomsfull och kanske behöver se över hur du vill förhålla dig till dina medmänniskor. Hur som helst så säljer Megastore.se Skyrim för 465 kronor vilket är ett riktigt bra pris för ett spel av den här kalibern. Timpriset är inte speciellt högt om vi säger så. Är du en öppen person som gillar andra kulturer och inte vill diskriminera mot någon går det även att ta en sväng över till Amazon.co.uk där det går för runt 400 kronor till Playstation 3 eller Xbox 360. Jag spelar det för fullt till Xbox 360 men tråkigt nog köpte jag den normala utgåvan. Nu funderar jag helt seriöst på att uppgradera till Collector’s Edition istället, vad är väl fjuttiga 1500 kronor för något såhär underbart.

3 kommentarer

 1. Pelle Duveblad

  Fråga mig vem som har den jättedraken i hyllan? 😉

 2. Pelle Duveblad

  http://xbox360.ign.com/articles/121/1212411p1.html

  Inte för att någon bryr sig Master Chief när man kan sätta hinkar på en shopkeepers huvud, sno alla hans saker och mörda hans fru utan att bli ertappad (förutom om en kyckling ser dig http://www.pcgamer.com/2011/10/05/todd-howard-on-chickens-reporting-crimes-in-skyrim/), men Halo 4 kommer att släppas till Xbox 360 och inte någon next-gen-konsol. Detta kan jag bara tolka på 2 sätt: antingen är nästa avsnittet i Halo-sagan precis bakom knuten, eller så lär vi få vänta ett bra tag på att se någon ny spelkonsol från Microsft (alternativ 2 låter överlägset troligast).

 3. Bula

  Jag vek mig mig för trycket och jag ångrar mig inte en sekund!