Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 317: Helgonens trea

Tvspelsdagboken rollspelar som aldrig förr, eller ja, egentligen är det faktiskt bara Fredrik som haft vett nog att köpa en av årets GOTY-kandidater (Skyrim). Vi andra skyller ifrån oss med diverse bortförklaring tills vidare men kommer nog köpa det allihop även vi tids nog.

Ett annat högintressant spel som släpptes idag är Saints Row: The Third. Det är svårt att inte dra på smilbanden när PR-maskineriet fullkomligt väller ur sig nya filmer och trailers som tydligt visar hur underbart sjuka i huvudet utvecklarna på Volition faktiskt är. Det känns inte som att det går ogilla en pimp som synkar sina dansmoves med explosioner?


Bild från Neogaf.com

Jag gillar att Volition går all in och går helt bananas på sandlådekonceptet och att co-op verkar vara en central del i upplevelsen. Förr eller senare kommer jag röja runt som en pajas i helgonens trea. Just nu hinner jag helt enkelt inte med. Jag säger bara; Superheros, Space Men, Gimps, Pimps, Atomic ATVs, Farts in a Jar, Dildo Bats, Destroyer Jets, Zombies och Reaper Drones. Behöver jag säga mer? Det här spelet har allt – till och med Burt Reynolds.

4 kommentarer

 1. Pelle Duveblad

  Inte mindre än 9 spel har amerikanskt releasedatum idag:

  Assassins Creed: Revelations
  Halo: Anniversary
  Rayman: Origins
  LEGO Harry Potter: Years 5-7
  Saints Row: The Third
  Ultimate Marvel vs. Capcom 3
  Kinect: Disneyland Adventures
  Shinobi
  Medieval Moves: Deadmunds Quest.

  Visst, kanske inga GotY-kandidater, men ändå ett bevis på vilket makalöst hektiskt år detta varit för hardcore gamers.

 2. Pelle Duveblad

  +Need for Speed: The Run

 3. Daniel

  Galet är vad det är. Måste kolla upp Rayman lite mer tror jag, det har ju sett helt fantastiskt ut så här på förhand i alla fall.

 4. Fredrik

  Rayman är nog det jag pallar att klämma in när jag tar en paus från Skyrim.