Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 358-360: Veckans fynd – Xbox 360 Slim

Årets mellandagsrea är i full fart och de stora elektronikkedjornas lockprodukter tog självklart slut på bara några timmar. Det är som vanligt med andra ord. Visst kan man göra bra fynd i mellandagarna men det gäller att se upp så man inte går på en nitlott. Idag läste jag till exempel om en kille som varit och tittat på en frys för några veckor sedan för att nu i mellandagarna upptäcka att den blivit 700 kr dyrare.

Själv har jag varit ute en kort runda i mellandagsreahetsen utan att slå till på något speciellt. Sen kikade jag in på CDON och upptäckte att de enligt de själva är ”Billigast i Sverige” på Xbox 360 – och efter lite research kan jag konstatera att det verkar stämma. Ett riktigt bra tillfälle för er som ännu inte har någon 360 eller precis som jag har en gammal modell som låter likt en gammal dammsugare så fort man slår på den. I skrivande stund rear det ut 4GB-varianten för 999 kr och en 250GB-bundling för 1699 kr. Dessutom går det att förboka ett gäng EA-spel för 399 i samband med konsolköpet om man så vill. Bra fynd om ni frågar mig.

2 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    Själv har jag fyndat ett beg. Gamecube inkl. 2 handkontroller (1 officiell, 1 tredjepart), 2 minneskort och, bäst av allt, Metroid Prime och Metroid Prime 2. Allt för den nätta summan av 350 riksdaler.

  2. Fredrik

    Pelle – Ett riktigt bra fynd. Blir nästan sugen på att plocka fram mitt bara för att få spela lite med min Resident Evil-Motorsågskontroll 🙂