Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 46: En ganska tråkig dag och Crysis 2

Dag 46 2011. Ingenting spännande händer i spelvärlden och det får man väl räkna med ibland. Jag sitter och tittar på min Dreamcast och funderar över om jag ska slänga i Metropolis Street Racer och köra ett par varv men lägger snabbt ner den idén. Spelet mår nog bättre av att utspelas i mitt huvud än på min tv. Efter att skummat dagens alla pressreleaser sticker följande ut.

1. Det ska komma ett Sesame Street-spel till Kinect och tydligen är Tim Schafers Double Fine inblandade. 2. Marvel vs. Capcom 3 släpps på fredag. 3. Playboy ska släppa ett fodral till 3DS och DS, så för den som väntat på att åka tunnelbana och samtidigt skylta med sina läsvanor är väl det lysande. Som sagt en ganska tråkig dag.

En sak fick mig dock att börja le igen. EA har släppt en ny story-trailer för Crysis 2 och för mig som ganska medvetet inte brytt mig ett dugg om det spelet var trailern en trevlig överraskning. Allt känns så underbart… redan gjort. Men vafan – det har väl aldrig hindrat oss från att spela spel innan. ”We are all dead men walking”, jo man tackar. Spana.

3 kommentarer

  1. Daniel

    Bra trailer i alla fall. Är peppad på en ny Sci-fi shooter.

  2. Jonas

    Trots att jag är så extremt trött på hela FPS-genren just nu måste jag säga att jag blir oförklarligt taggad av trailern. Blir nog ett köp på detta trots allt.

  3. Tompa

    Hehe var det bara jag som tolkade trailern lite som en parodi!? 😛