Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 550-552: PC-funderingar

När både Sonys och Microsofts nästa konsoler inte verkar hitta ut på marknaden än på något år eller så har jag börjat fundera på PC-köp igen. Det är inte ovanligt att en del av konsolägarna börjar snegla mot PC-marknaden sent i konsolgenerationerna och den här gången får vi extremt länge på uppföljarna. Det faktum att Xbox 360 och Playstaion 3 släpptes 2005 respektive 2006 har gjort att vi har gammal skåpmat till hårdvara hemma vardagsrummen.

Det är inte så att det är brist på spel, jag har både spel jag vill köpa och mängder av kvalitativa ospelade titlar väntandes i hyllan. Men allt eftersom åren går kommer tekniksuget alltid som ett brev på posten och så även denna gång och på sistone har det dessutom dykt upp flertalet titlar som fått mig att fundera på riktigt kring ett PC-köp senare år. Mitt rationella jag säger nej, plånboken är högst tveksam och teknikhjärtat säger köp.

Rome 2

Company of Hereos 2

SimCity

Bilder från Gamersyde.com

1 kommentar

  1. Pelle Duveblad

    Rome 2 kommer nog bli mitt första spel Total War-serien. SimCity ser fantastiskt ut än så länge, men är lite för tidskrävande. Skulle jättegärna vilja kommentera Company of Heroes 2 också, men jag finner inga ord för det. Jag är inte den som aktivt längtar, men bara tanken på att CoH2 är på väg får mig att rysa.