Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 615-618: Forza Horizon – Flipp eller flopp? (& viktiga fynd)

Forza Horizon är ett spel som fick strålkastarna på sig under E3 2012 i början av sommaren. Sedan dess tycker jag att det varit rätt tyst om spelet, förvånansvärt tyst kan jag tycka. Nu har utvecklarna lyft på lite mer på locket i och med den första bakomkulissernafilmen som släpptes i förra veckan.

Visningen på E3 väckte helt klart min nyfikenhet men det är först nu som jag börjar se glimtar av en potentiell succé. En mix av TDU och Forza i 60 FPS låter väldigt lockande och trots att vi vet så pass lite om spelet är det faktiskt dags för släpp redan i slutet av oktober.

Veckans fynd blir definitivt förra veckans fynd på Xbox Marketplace. Som tur är har vi inte fått nya fynd på den svenska plattformen ännu. Det var nära att jag missade att fynda Alan Wake’s American Nightmare (600 MS points) och Rayman 3 HD (400 MS points). Är riktigt nöjd att jag upptäckte dessa innan det var sent.

1 kommentar

  1. Bula

    Hoppas de lyckas knyta ihop säcken på ett bra sätt med Forza Horizon så det inte blir alldeles för spretigt. Gillar alla tidigare spel och hoppas jag ska älska det här. Ska nog damma av del 4 och bränna lite gummi inför släppet!