Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 635: FIFA 13 är äntligen här

Ja, så sant som det var sagt. Idag står efterlängtade fotbollsspelet FIFA 13 och skiner i alla spelbutikers hyllor. Själv kommer jag se till att sluta tidigt från jobb idag och plocka upp mitt förhandsbokade exemplar på vägen hem. Elgiganten ryktas vara billigast just nu med ett pris på 444 riksdaler och Media Markt (som jag personligen varit i kontakt med) kommer att ta 499:- för samma originalutgåva av spelet idag. Lokala undantag förekommer säkert. Dock erbjuder båda dessa butiker prisgaranti så leta upp det billigaste priset ni kan och handla sedan var ni vill. Nä nu hinner jag inte berätta mer, dags att spela fotboll. Ni får ett bra videoklipp att kolla på så länge, håll till godo.

PS. Just ja, Kinect ska vara inbakat i årets FIFA 13, här kommer en liten förklarade video om det också. DS.

Följ oss gärna på Facebook eller Twitter.

9 kommentarer

 1. Tompa

  Årets mest givna köp. Varje år! 😀

 2. Andreas

  Jag köper det varje år och spelar det alldeles för lite. Men i år hoppas jag ge det mer tid. Kan vi räkna med er recension av vår FIFA-expert inom kort?

 3. Fredrik

  Kört några matcher nu och tycker det är ett stort lyft från förra årets. Ska bli kul att höra vad du tycker Tompa.

 4. Bula

  Senaste fifa jag köpte var 2003 tror jag, har ett inplastat 2012 som jag fick för att jag hjälpte en polare 🙂

 5. Andreas

  Körde två matcher sent med Tompa igår. Kommer inte alls ihåg hur det gick i första :/ men i den andra lyckades jag få 1-1 minns jag. Verkar mycket lovande, ser fram emot att gräva mig djupare i det.

 6. Tompa

  Kändes spontant som det var bra flyt i det och sköna animationer. Återkommer när jag kickat igång säsongen och hunnit lira lite fler matcher. Kanske borde slänga ihop en liten testat också, är ju ett år sen vi släppte en sån senast. 😉 Verkar som man kan köra nån slags online-turneringar med vännerna också. Något vi borde fundera allvarligt på kanske?

  Och Andi, det blev 5-1 till mig. 😀

 7. Fredrik

  Japp, är helt klart bra flyt i spelet. Jobbar hårt i min karriär nu 🙂 Och vi borde definitivt spela nån slags turnering sen.

 8. Kristoffer Nyrén

  Haha, hade helt missat Kinect-presentationen. ”If you’ll make a poor choice of words…” ^^

 9. Fredrik

  Samma här! Jag fick ett par arga mail från tränaren efter en match. Tänk på att du representerar klubben etc. etc. Grymt roligt.