Vi är nu inne i december och det är både kallt och mörkt utomhus. Det släpps inte direkt några spel den här månaden och det är ordentligt tunt med spelnyheter. Mitt retrosamlande fortsätter men har lugnat ner sig något. Jag tillbringade nyss en förmiddag åt att göra rent en N64-handkontroll, men mer om den saken senare. För den som missat det har Wii U nu kommit till Europa och Sverige och det tycks inte ha varit speciellt svårt att komma över ett exemplar. Samma sak rapporteras från USA-releasen. Vad detta innebär är för tidigt att sia om. Huruvida Wii U kan ses som en framgång eller inte dröjer det nog ett år eller två innan vi vet säkert. Men självklart hade Nintendo hoppats på gratis PR i form av artiklar om att maskinen är slut överallt och att folk fick köa i timmar för att få en. Så blev det inte.

Sony slängde ut lite reklam för ett sådant där lättsamt spel. Nu förvånar jag mig själv och säger att det ser riktigt roligt ut. Döm själva.

Veckans fynd var det också. Här kommer ett par tips på saker att ta med i brevet till tomten. Vad sägs om Sleeping Dogs till PS3 eller Xbox 360 för 15 pund? Eller varför inte specialutgåvan av Mass Effect 3 till Xbox 360 för 278 kronor.