Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 71: Top Spin 4 överraskar

Tidigare i veckan laddade jag ner demot på Top Spin 4. Jag gillar tennisspel men har inte följt utvecklingen av del fyra och har inte haft några större förhoppningar efttersom föregångaren inte alls var vad jag hade hoppats på. Därför blev jag oerhört överraskad idag när jag satte mig ner i soffan och startade upp demot av Top Spin 4. Det här är ju tennis, precis som jag vill ha den i TV-spelsform, och det slutade med att jag spelade om demot säkert 10 gånger, även om det delvis berodde på att man bara får spela ett futtigt kort tie break.

Många välgjorda animationer både för spelare och de olika slagen – bra tennis helt enkelt. Som gammal tennisspelare var det en fröjd att få ge mig ut på tennisbanan igen, och vinna några riktigt vassa bolldueller. Det är kul med positiva överraskningar – Top Spin 4 ska genast bokas!

3 kommentarer

 1. Tompa

  Interesting! Måste spana in.

 2. Fredrik

  var väl ok

 3. Daniel

  Det var några saker som jag tyckte vara utmärkande i demot. Framförallt tycker jag det blev variation i spelet mot AI:n som blir varierat på ett sätt jag inte upplevt förut, inte som jag minns iaf.

  T ex. så kan AIn slå ut ibland, det blir nätrullare och det är inte säkert att AIn slår ett crossgrundslag bara för att jag råkar befinna mig på den andra sidan. Sen gillade jag att publiken reagerar på vad som händer på planen under duellens gång. Testade på hard och för mig var det inte helt enkelt att vinna alla bollar.