Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 775: Alla hjärtans dag + älskade Nintendo Direct

Då var det dags igen. Dagen då alla ska fira sin kärlek till nått. Kanske gäller det främst andra människor men så trångsynta behöver vi inte vara. Läser du detta är det med största sannolikhet så att du älskar tvspel, på riktigt, utan att vara ironisk. Jag tänkte att vi kunde fira detta genom att tänka tillbaka på spel där just hjärtan var något som stod i centrum.

Men innan det ett par ord om dagens Nintendo Direct med fokus på 3DS. Den 28 mars släpps Luigis Mansion och det ser helt underbart ut. Ett nytt Mario & Luigi-RPG tycks vara på gång till sommaren. Ett nytt Mario-golf är även det på gång. Även det kommer i sommar, lysande. Börjar känna att mitt 3DS-köp faktiskt var motiverat. Sen lite Monster Hunter, lite Castlevania. Och sen till nyheten, årets nyhet, som fick mitt hjärta att stanna. ANIMAL CROSSING KOMMER TILL EUROPA DEN 14:e JUNI! Stora bokstäver! Bästa alla hjärtans dag någonsin. 3DS-köpet var det bästa köpet jag gjort. Nu över till alla hjärtans videoklipp, vi börjar såklart med det viktigaste.

1 kommentar

  1. Pelle Duveblad

    Animal Crossing och The Last of Us på samma dag, precis när man bakfyllan från studenten lagt sig. Det ska nog bli en skaplig sommar trots allt.