Stormen kring Sony och deras utannonsering av Playstation 4 har lagt sig lite. Överlag tycks folk vara nöjda med deras presentation. Spelen fanns där och även hårdvaran tycks finnas där. Vi glömde i allt virrvarr bort att notera releasen av Diablo 3 till både Playstation 3 och 4. En riktigt trevlig nyhet för alla oss som saknar en bra speldator.

Annars hände inte mycket i spelvärlden. De två stora releaserna förra veckan, det vill säga Crysis 3 och Metal Gear Rising, gick rakt in på den brittiska topplistans plats 1 och 2. Folk vill uppenbarligen ha något nytt att spela. Just ja, det dök upp en ny trailer från Bioshock Infinite förra veckan. Här kommer den för alla som missat.

Själv har jag suttit som fastklistrad framför Forza Horizon i helgen. När jag testade demot för länge sedan var jag ganska tveksam, men efter att nu ha plöjt ner en massa timmar i spelet är jag helt såld. Att köra runt i Colorado är en fröjd och jag kan inte annat än tänka på en uppföljare i någon annan miljö. Tänk er Kalifornien till exempel, vindistrikt, Highway one, San Francisco. Veckans fynd är givet.