Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 801: Battlefield 3 – End Game och ett litet jubileum

Jag tar i skrivande stund fram ett gott glas rött och firar lite för mig själv att vi på TVspelsdagboken nu funnits i mer än 800 dagar. Hurra för oss och en virtuell kram till frexxi, chaser, tompa och dj cute från mig (söta smeknamn eller hur?).

På tal om tid har jag bara 18 speltimmar kvar i underbara Battlefield 3 innan jag är uppe i magiska 500. Långt ifrån eliten som ligger på en bra bit över 3 000 speltimmar, men det är jag också glad för att jag inte tangerar. Vi som är premiummedlemmar i Battlefield 3 har sedan i tisdags (Xbox 360 och PC) kunnat spela femte och sista expansionen (PS3-ägare fick åtkomst förra tisdagen). Fyra nya banor som vanligt och precis som i förra expansionen (Aftermath) tycker jag att det är väldesignade och roliga banor. Det har också som brukligt, förutom nya achievements och assignments, tillkommit några nya fordon och spelsätt. Jeepar med AA-vapen och motorcrosscyklar är häftiga inslag. Capture the flag har aldrig varit en favorit hos mig men varför inte liksom. I ett spel som redan hade det mesta är det nu så gott som komplett med detta spelsätt.

Nya Air Superiority hade jag på förhand totaldissat men det var inte alls som jag hade förväntat mig. Jag måste erkänna att det är riktigt underhållande och inte i närheten av något jag har spelat innan. Som Conquest fast alla flyger jetplan och baserna är stora luftskepp högt upp i luften. Att ingen kan skjuta ut sig ur sina flygplan gör att man plötsligt får lite kills i det där jäkla flygplanet, vilket känns befriande skönt. 18 timmar sa jag va? Dags att beta av lite till på den tiden innan sängen kallar. Trevlig kväll på er.

3 kommentarer

  1. Bula

    Ses där!

  2. Daniel

    Jag börjar på nya kula i och med BF4 hoppas jag. Next gen, here we go!

  3. Andreas

    Du håller dig till de jämna talen i spelserien ser jag. Det är aldrig försent att hoppa på BF3, du missar ett fantastiskt djupt krigsspel.