Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 857: Långhelg = speltid

Jag har så många spel på kö just nu. Det är nästan svårt att fokusera. Min retrosamling har växt den senaste tiden och just nu stirrar både åtta- och sextonbitars Metroid på mig med stränga ögon. Och sen har vi det där med Playstation Plus, nu går det att ladda ner spel jag faktiskt varit riktigt sugen på att spela. Senaste Hitman och Catherine. Fler kandidater i kö. Imorgon ska jag försöka strukturera upp spelandet på allvar. Upp tidigt, iväg på ett möte, sedan förbi en välkänd svensk elektronikkedja för att eventuellt köpa lite ny hårdvara. Sen ska jag göra en kanna kaffe, sätta mig i min soffa och spela på allvar. Om inget annat dyker upp såklart. Alla dessa störande moment. Började spela lite Hitman idag så det lär bli spelet som först åker igång.

Jag lämnar er nu med den här trailern (på tal om ingenting) och önskar en trevlig långhelg. Vänta nu, Wolfenstein!? Hur har jag missat det här? För mycket retro antar jag.

3 kommentarer

  1. Fredrik

    Nintendo 3DS XL inhandlad på Elgiganten för 1290. Bra pris. Nu börjar förberedelserna inför Animal Crossing arta sig.

  2. Jonas

    Riktigt bra pris, kanske dags att slå till för mig också snart. Tappade ju bort min 3DS för ett år sedan. Kan väl dock inte påstå att saknaden varit enorm.

  3. Fredrik

    XL är riktigt trevlig. Såg att Media Markt här i Nacka sålde det för 1290 dom också.