Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 868: Dubbelt upp i Blacklist, lite om kommande Gunslinger och veckans fynd

För bara några timmar sedan publicerade Ubisoft nya trailers på sin Youtube-kanal. Den första som vi visar här är för att sälja in kommande Splinter Cell Blacklists coop-läge. Och visst ser det nästan dubbelt så roligt ut att spela två tillsammans.

Det är också annonserat att Splinter Cells gamla multiplayer-läge Spies vs. Mercs kommer tillbaka i Blacklist. Detta är inget som jag personligen har saknat men det är säkert många fans där ute som blir glada över detta. Varför inte hylla det hela med en trailer också? I ärlighetens namn ser det ganska coolt ut.

Den andra superfärska trailern för idag kommer från Call of Juarez Gunslinger, som släpps om några dagar till PC. Den är underhållande så ta en titt på den också vetja.

Så till veckans fynd. Mass Effect går nu att få tag i för makalösa 49:- på CDON. Och de båda uppföljarna finns också att fynda för 99:- vardera. Om du inte har satt dig in i det underbara äventyr som Mass Effect är så bör du ställa in alla planer för sommaren och beställa samtiliga spel omgående.

2 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    Mass Effect har en otäck och mystisk dragningskraft. Efter att ha spelat tvåan på 360 har jag sedan lirat igenom hela serien två gånger på PC, den andra gången för att på riktigt kunna känna mig färdig. Sen får man ME3 på PS Plus… och det kom ett DLC där man kan parta med ALLA gamla party members… och jag har inte spelat Extended Cut-sluten… och ME1 kom till PS3 som man borde testa… luktar som en tredje, praktiskt onödig, genomspelning av trilogin.

  2. Andreas

    Jag gillar din engagemang i Mass Effect Pelle. Jag ligger långt efter dig och då känner jag mig ändå halvt som en fanboy. 🙂