Dag 88 har varit relativt lugn. Det snackas en del om Nintendo 3DS ”black screen of death” och att nästa God of War eventuellt, kanske, rent spekulativt ska få ett multiplayer-läge. Och vad gör man när man inte har några nya idéer för ett spel? Exakt – lägger till ett flerspelarläge. Så det skulle inte skaka min värld om ryktena stämmer.

Vi på tvspelsdagboken tycks ha en fetish för trailers och då ska jag väl inte vara sämre än att posta en sådan. FEAR 3 är på ingång och idag dök det upp en så kallad story-trailer till spelet. FEAR 3 kommer säkert bli ett fantastiskt spel på alla sätt och vis, problemet är bara att det är ett läskigt spel. Läskiga spel gör mig nervös och därför kommer jag säkert bara testa det under en kort period för att sen lägga mig i fosterställning och tänka på kattungar. Så här ser trailern ut:

Det dyker ibland upp nyheter av det mer bisarra slaget. Inte sådär japanskt charmigt bisarrt, utan bisarrt som i att man undrar över hur mötet såg ut där man tog beslutet om att utveckla produkten ifråga. Eller vad sägs om en kommande fotbollsdomarsimulator. Nu kanske du tänker att det inte är speciellt konstigt med en fotbollssimulator. Läs ordet igen – fotbollsDOMARsimulator. Utvecklaren heter ironiskt nog Fotballtainment och spelet heter Football Referee. Jag vågar nästan lova att vi gör ett testat på spelet, men bara nästan.