Retro, nytt och allt däremellan.

Spelsläpp 2014: oktobers fem hetaste spel


I september har det blivit en hel del Destiny för oss på Tvspelsdagboken och även om spelet har sina tydliga brister kan vi inte riktigt låta bli att spela vidare i hopp om att hitta fler legendariska vapen och rustningar.

Jag har också funderat allt mer på att köpa en Playstaytion Vita här på höstkanten. Det känns som en kul konsol att äga och det är kul att köpa ny hårdvara. Xbox One har en del kvar att bevisa och jag har ett gäng VITA-spel på PS+, det borde räcka som argument tänker jag.

Oktober är annars en riktigt bra spelmånad där hoppas på Driveclub till PS4. Konsolen behöver verkligen ett välgjort racingspel och av videos att döma ser det helt klart lovande ut. Frågan är om förseningen på nästan ett år kommer att märkas av i den färdiga produkten, på onsdag får vi svaret. I övrigt har det förhandspratats extremt mycket om Shadow of Mordor, men jag är ändå något skeptisk. Men eftersom många gett det höga betyg får jag nog ta att kika närmare på detta när det sjunkit i pris. Här är månadens lista.

1. Driveclub


Format: Playstation 4 | Släpps: 2014-10-08

2. Shadow of Mordor


Format:PC, Playstation 4, Xbox One | Släpps: 2014-10-03

3. Civilization – Beyond Earth


Format:PC | Släpps: 2014-10-24

4. Sunset Overdrive


Format:Xbox One | Släpps: 2014-10-24

5. Bayonetta 2


Format:Wii U | Släpps: 2014-10-24

Släppdatum enligt webhallen.com och kan komma att ändras. ”Spelsläpp” är en återkommande artikelserie här på Tvspelsdagboken där vi listar de fem hetaste spelsläppen varje månad.

Följ oss gärna på Facebook eller Twitter.

3 kommentarer

 1. Pelle

  Sunset ja, har lite glömt bort det. Det var inte igår jag kände att ett schysst spel kommer till en plattform jag inte äger. Skulle nog hoppat det oavsett, lite för hjärndött spel.

  Vet inte riktigt vad jag tänker om Driveclub. Jag känner lite att PS Plus Edition kommer räcka för mig, spelet verkar vara en ovanligt standard racer med fasta banor och utan eget bilmeck.

 2. Jag

  Varken ’The Evil Within’ eller ’Alien Isolation’? Skandal!

 3. Fredrik


  Jag:

  Varken ‘The Evil Within’ eller ‘Alien Isolation’? Skandal!

  Daniel tycker säkert dom är för läskiga 😉