Februari känns som en något svagare månad när det kommer till riktigt tunga AAA-titlar även om vissa säkert hävdar att The Order 1886 är en sådan. Jag har läst på, tittat på behind the scenes-dokumentärer och trailers på löpande band men kan ändå inte känna något sug efter The Order. Det känns trist helt enkelt. Den 20 februari får vi se om jag har rätt. Evlove ser underhållande ut men saknar single player-läge och det håller sällan för mig nuförtiden.

Jag har istället valt att lyfta fram vad som kan bli helt magiskt bra om nu Gearbox skött sina kort rätt. Jag talar förstås om Homeworld Remasterd som släpps i slutet av månaden. En mytomspunnen rymdklassiker som nu putsats upp rätt ordentligt för att klara HD och kunna glänsa med modernare effekter. Jag har bara kort testat spelet för många år sedan och ser nu chansen att förlora mig på riktigt i detta strategiska rymdepos. Som ni märker är jag riktigt taggad på detta.

I övrigt så tänker jag slå ett slag för Resogun och den nya expansionen som släpps nästa vecka. Resogun är en fantastisk rymdshooter som alla fans av genren borde spela och den nya expansionen ser extremt lovande ut. Det enda spelat jag köpt season pass till och måste vara de bästa 29 kronorna jag spenderat i mitt liv. Gillar också blinkningen till Asteroids och Space Invaders. Här är månadens lista.

1. Homeworld Remastered


Format: PC| Släpps: 2015-02-25

2. Resogun Defenders


Format: Playstation 4, Xbox One | Släpps: 2015-02-18

3. Apotheon


Format: PC, Playstation 4, Xbox One | Släpps: 2015-02-04

4. Evolve


Format: PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One | Släpps: 2015-02-18

5. Super Stardust Ultra


Format: Playstation 4 | Släpps: 2015-02-18

Släppdatum enligt webhallen.com och kan komma att ändras. ”Spelsläpp” är en återkommande artikelserie här på Tvspelsdagboken där vi listar de fem hetaste spelsläppen varje månad.

Följ oss gärna på Facebook eller Twitter.