Retro, nytt och allt däremellan.

Tvspelsdagboken spelar FIFA 13: Omgång 3


En ny omgång är avklarad och denna gång lyckades vi faktiskt synkronisera oss så pass att vi spelade de båda matcherna samtidigt och med samtliga deltagare i samma party. På så vis kunde vi följa den andra matchen live, vilket var väldigt underhållande. Nästan som att lyssna på radiosporten. Synd att man inte kan kika på varandras matcher också, skulle vara en underhållande och välkommen feature när man spelar såna här turneringar.

Hur gick matcherna då? Jo, från Andreas och Fredriks match hördes många och långa vrål. Framförallt från Andreas. Först ett positivt tjut då han tog ledningen i matchen, men därefter gick det bara utför. Det ryktas även om att Fredrik gjorde inte mindre än TRE straffmål. Från den andra matchen var det lugnare tillrop även om handsvetten sprutade. Daniel hade stort bollinnehav och gjorde även första målet. I en mycket jämn match lyckades dock Thomas kämpa sig tillbaka och till slut vinna med 3-1. Vi har därmed klarat av halva ligan och redan nu kan vi se vissa splittringar i tabellen. Det blir en spännande andra halva vill vi lova.

P. Namn Lag GM IM Målskillnad Poäng
1 Thomas Arsenal 12 3 +9 9
2 Fredrik Schalke 04 13 7 +6 6
3 Andreas Valencia 5 13 -8 3
4 Daniel Atletico Madrid 6 13 -7 0

Spelschema

Omgång 1
Andreas 3 – 2 Daniel
Fredrik 1 – 3 Thomas

Omgång 2
Andreas 1 – 6 Thomas
Daniel 3 – 7 Fredrik

Omgång 3
Fredrik 5 – 1 Andreas
Thomas 3 – 1 Daniel

Omgång 4
Daniel – Andreas
Thomas – Fredrik

Omgång 5
Thomas – Andreas
Fredrik – Daniel

Omgång 6
Andreas – Fredrik
Daniel – Thomas

1 kommentar

  1. Fredrik

    Nu börjar tabellen se mer lovande ut. Nästa match blir dock helt avgörande om jag ska ha någon chans att ta hem detta. Med andra ord är det ganska kört.