Finns det något att säga om Mario Kart 8 som inte har sagts men som ändå bör sägas? Några nya spellägen som inte lyfts fram? Gameplay-funktioner som hamnat i skymundan? Någon helt knasig twist med en spegelvänd version eller ett upp-och-ned-vänt slott? Kort sagt, nej. Den som hängt med någorlunda i kurvorna eller bara spelat tidigare spel i serien vet precis vad som väntar, och det är det snarare än det oväntade som lockar.

Föga förvånande har nya Mario Kart mötts av idel positiva reaktioner. Ett Mario Kart i full HD, online om du vill och med kart custmisation kan liksom inte gå fel. Dessutom ser det onekligen väldigt läckert ut. Bortslarvade battle-spellägen och matchmaking av den kvalitet som väntas av ett företag som just upptäckt internet håller Nintendos senaste från pole position, men Mario Kart 8 är icke desto mindre ett måste för världens alla femtiotvå Wii U-ägare.

I vanlig ordning har jag plockat upp (kan man säga så?) en överprisad samlarutgåva, där det enda tillägget är ett blått skal. Men jag fick i alla fall ett blått skal.