Retro, nytt och allt däremellan.

Spelsläpp 2011: Aprils fem hetaste spel


Det är Daniel som normalt brukar agera diktator över vilka som är månades fem hetaste spel men eftersom han har ”för mycket på jobbet just nu” får jag kliva in med fast hand och styra upp skiten. För att lägga alla korten på bordet har han valt ut de tre första i listan och jag enbart de två sista. Men är spelen verkligen så heta som han tycker?

1. Portal 2


Visst är det så, på den här punkten har Daniel helt rätt. Portal 2 är utan tvekan aprils hetaste släpp. Och med tanke på hur många timmar han har tillbringat med ordentliga skitspel känns det skönt att han bidrar till tvspelsdagbokens trovärdighet genom det här valet.

Format: PC, Playstation 3, Xbox 360 | Släpps: 2011-04-20

2. Mortal Kombat


Blod, slagsmål och krossande av kroppsdelar som inte borde krossas. Förutom att jag är nöjd över antalet ord i föregående mening som börjar på K inser jag att Daniel fortfarande inte har begått några brott mot mänskligheten. Känns lite trist faktiskt.

Format: Playstation 3, Xbox 360 | Släpps: 2011-04-20

3. Final Fantasy IV – Complete Collection


Finns egentligen bara en positiv sak att säga om det här spelet och det är att det släpps till PSP. Lite ironiskt kanske med tanke på att ingen bryr sig om den plattformen längre. Kanske lite som Final Fantasy-serien då? Snap!

Format: PSP | Släpps: 2011-04-21

4. Virtua Tennis 4


Jaha, då måste faktiskt jag bidra med ett val till listan. Valet går till Virtua Tennis 4. Virtua Tennis 3 var riktigt jävla underbart, Virtua Tennis 2009 en stor besvikelse. Jag hoppas att jag inte får skämmas för det här valet.

Format: Wii, Xbox 360, Playstation 3 | Släpps: 2011-04-29

5. Zumba Fitness


”Häng med på festen med Zumba Fitness, en unik uppsättning dansträningspass till sexig, fartfylld latinomusik och internationell musik!”. Om inte det låter som ett hett spelsläpp vet jag inte vad. Zumba – nu äntligen till PS3 och Wii.

Format: Wii, Playstation 3 | Släpps: 2011-04-30

Släppdatum enligt webhallen.com och kan komma att ändras. ”Spelsläpp” är en återkommande artikelserie här på Tvspelsdagboken där jag kommer lista de fem hetaste spelsläppen varje månad.

Förgående månaders hetaste spel
Januari
Februari
Mars

4 kommentarer

 1. Joakim af Spelbröderna

  Portal 2 och Mortal Kombat… det kommer att bli hett, hett, hett.

  Mvh

 2. Fredrik

  Helt klart! Börjar bli mer och mer övertygad om Mortal Kombat.

 3. Joakim af Spelbröderna

  Ja, vid utannonseringen av spelet var jag fullständigt ointresserad, men det verkar nästan som att utvecklarna kan dra hem det här utan att tappa ansiktet, om jag säger så… Mitt förstahandsval av fighting ligger givetvis hos SSFIV med +1500 timmar, och lär göra så även framöver (blev inte imponerad av scrub-spammandet i MvC3) , men ett blodigt och roligt MK tackar man ju inte nej till…. 🙂

 4. Daniel

  Skitspel is no more. Det var fler förr om åren, även om man gör några snesteg ibland och råkar spela något riktigt mediokert lite för länge… Zumba på listan tänker jag inte ens kommentera…. 🙂