Igår firade Tvspelsdagboken.se 1000 dagar. När vi startade igång allt i början av 2011 pratades det om att Killzone 3 (Dag 7) var på gång. kanske är på tiden att jag tar och spelar igenom det nu då – typ 1000 dagar senare. Sjukt vad tiden går.

När jag fortsätter blicka bakåt i vår kära Tvspelsdagbok hittar jag också semesterparadiset Panau (Dag 15), som jag heller inte tillbringat speciellt mycket tid i. Värt att resa tillbaka eller ska jag gå vidare till nya resmål? Vad ska jag göra med min backlog egentligen?

Dag 34 var också en riktigt höjdare, fy satan vad bra trailers det har gjorts för Deus Ex: Human Revolution. Spelet är dessutom ett av de bättre i sin genre och kanske, ja kanske skulle det till och med kvala in på min topp 10-lista över bästa spel någonsin. Funderar inte mer på det och bara njuter av extremt välproducerade och stämningsfulla trailers än en gång. Det är spel som detta som påminner mig om varför jag älskar att bli underhållen av spel.

Nu kan jag inte riktigt sluta, vem minns inte den helt makalösa Dag 48, då världen slogs med häpnad av Dead Island-trailern? Spelet var ingen direkt stor hit, med vad gör det. Där och då levde vi på känslan och blev förförda. Nej, jag kan nog fortsätta gräva i vårt arkiv i all evighet men måste ge mig och publicera det här inlägget nu. Det kan nog bli fler tillfällen att blicka bakåt hoppas jag.

Veckans fynd skulle jag lite ödmjukt vilja tillägna vår kära Dagbok – fylld till bredden av härliga fynd visar det sig.