Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 34: Ny trailer på Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex: Human Revolution är utan tvekan ett av de mest efterlängtade spelen 2011 för min del och idag dök det upp en ny trailer. Det finns en del spel som man bara måste ha spelat om man gillar en genre och Deus Ex tillhör definitivt den kategorin. Därför känns det extra jobbigt att erkänna att jag inte spelat mer en någon halvtimme av det numera klassiska mästerverket Deus Ex. Varför det blev så har jag egentligen ingen bra förklaring till, men om Human Revolution blir en succé tänker jag inte missa tåget den här gången.

Det som lockar mig är att det verkar finnas ett fokus på berättandet och en fantastiskt väl uppbyggt framtidsvision av världen år 2027. Sen har jag oerhört svårt att motstå science fiction och konspirationsteorier. Blade Runner + Matrix + Mass Effect 2 + Mirrors Edge = Deus Ex: Human Revolution? Så får det gärna bli för min del i alla fall. Hypen är enorm.

Passar på att lägga med den fantastiska trailern från E3 2010.

2 kommentarer

  1. roadkill03

    Det ser ju onekligen lovande ut! Om gameplay håller samma kvalitet som de trailers som kommit ut så kommer detta bli underbart.

  2. Daniel

    I mitt huvud blir det mängder av valmöjligheter och en grymt engagerande story. Senast i september skulle jag vilja se en release. Har för mig att det vara planerat för släpp i Q2 tidigare, men nu stod det bara 2011 i trailern…