Nästa vecka trillar det in ett par riktiga stortitlar. Något nytt, något beprövat. Först ut är Watch_dogs från Ubisoft, som man väl lugnt kan säga är efterlängtat. För min egen del ska det krävas något speciellt av spelet för att jag ska lockas att köpa det. Som jag har skrivit många gånger tidigare tror jag det är bäst att dämpa förväntningarna något. Det finns ofta goda anledningar till att spel blir försenade på det här sättet. Men visst, det vore kul om jag hade helt fel. Dock vinner spelet redan priser i mitt huvud för årets fånigaste undertitel och sämsta användningen av ett understräck för att få ett spel att verka lite häftigare. Grattis, antar jag.

Senare under veckan släpps Mario Kart 8, vilket har blivit varmt mottaget av kritikerna. Det kommer såklart vara mer av samma vara men för mig, som inte på allvar har spelet ett Mario Kart-spel sedan Double Dash till Gamecube, är det gott nog. Avslutningsvis kan vi väl tillägga att Wolfenstein smög sig ut på marknaden den här veckan och tydligen ska det inte vara så pjåkigt alls. Vem fan hade trott det? Kul.

I övrigt är det lite sommartempo på sidan just nu. Jag gräver mig djupare i retroträsket och försöker slänga upp lite större texter om det i form av Då till nu och Samla på. Just nu skriver jag på en text om samlande till Sega Mega Drive som kommer att dyka upp på sidan snart. Håller även på att spela in lite nya Första 10 med vilket är på tiden. Här kommer lite trailers att värma upp med inför nästa vecka. Trevlig helg.