Catherine, från Persona-skaparna Atlus, verkar inte bara bli årets mest skruvade spelupplevelse, det verkar även få årets märkligaste samlarutgåva, eller ”Love is over deluxe edition” som den även kallas.

Förutom att spelet kommer i en pizza-box från en påhittad bar i spelet, så vad sägs om följande saker – ett par boxershorts som liknar de huvudpersonen Vincent bär i spelets drömsekvenser, en tröja lik den som bärs av Catherine och ett kuddöverdrag av det lite vulgärare slaget.

Kruxet verkar vara att dels kommer denna utgåva faktiskt bli begränsad på riktigt – och kommer enbart tillverkas baserat på hur många som faktiskt förbokar den. Dels har jag inte hittat någon butik i Sverige som faktiskt tar emot förhandsbokningar, utan det kanske är en beställning från USA som gäller om man verkligen är sugen (men om spelet är regionsskyddat, så blir det ju tyvärr lite bortkastad). Det positiva är att paketet faktiskt bara kostar 80 dollar, vilket med dagens dollarkurs inte är mer än knappa femhundringen (plus frakt och eventuell tullavgift då).

Lite sugen blir man allt.