Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 135: Brink-betyg & Hockey-VM

Jag trodde på Brink men det verkar inte alls bli den sleeper hit jag hade hoppats på. Recensionerna talar sitt tydliga språk och även om 69 i snittbetyg på Metacritic inte är en total katastrof så är det heller inte direkt bra. Till exempel har 1up, Giant Bomb och Joystick gett det 40 eller lägre och då ringer i alla fall mina varningsklockor. Som motvikt finns förvisso en del andra hyggliga omdömen men jag förblir ändå skeptisk. Brink är numera struket från inköpslistan och det känns faktiskt rätt skönt. Ett spel mindre att ha dåligt samvete för helt enkelt.

Hockey-VM har nått finaldagen och jag fick för mig att spela kvällens finalmatch mellan Sverige och Finland i NHL 11. Redan i första perioden åker Sverige på en dum interferenceutvisning som resulterar i bittra 0-1 och kort därefter roar sig de finska lejonen med att göra även 0-2. Jag fullkomligt öser skott mot mål och dyker på returer men ingenting tycks fungera och kommentatorerna tycker Sverige saknar kreativitet i anfallsspelet. Med 28 sekunder kvar av den tredje perioden lyckas jag till slut få dit ett reduceringsmål men klockan tickar på och Finland drar det längsta strået. Irriterande. Vi får hoppas att Sverige lyckas bättre i verkligheten ikväll när det är dags för nedsläpp.

1 kommentar

  1. Pelle Duveblad

    Du har rätt, Brink såg intressant ut. Inte lätt idag att slå sig in på en marknad med Call of Duty, Battlefield och Halo som konkurrenter. Skulle man släppa en FPS så var det dock bra timing så personligen tror jag att det kommer att sälja hyfsat trots svaga recensioner (om bara Sony får igång PSN ordentligt).