Trailers och annat videomaterial har blivit allt viktigare för att marknadsföra kommande spel och det är alltid spännande att få en glimt av vad som komma skall. De skapar förväntningar, nyfikenhet och ibland också en total antikänsla beroende på vad som visas upp. Onsdagens inlägg har fokus: trailers.

Hur gärna jag än vill tro på att TDU 2 kommer bli fantastiskt finns det en oro för att utvecklarna inte riktigt ska nå ända fram. TDU är ett spel som var fantastiskt på många sätt, men när jag reflekterar en stund minns jag också bristerna. Och det har hänt en hel del sen 2006 – jag hoppas att TDU 2 har hängt med i utvecklingen. Om jag får drömma så blir det ett Burnout Paradise fast med lite mer Need for Speed- och PGR4-känsla.

Nu när jag satt och kikade runt lite efter nya trailers ramlade jag över Spare Parts-trailern nedan. Hade ingen aning om att spelet existerade förrän nu, och jag måste säga att det ser riktigt schysst ut. Verkar vara som gjort för co-op i alla fall. Loggade precis in på Live och ser att det finns på Marketplace för 800 Points.

Lite nya trailers ser du här nedan.

Test Drive Unlimited 2 – Mercedes Trailer

Spare Parts Launch Trailer

Conduit 2 Weapons Trailer

Top Spin 4 Announcement Trailer

Bulletstorm Skillsode Volume 2 Trailer