Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 253-255: ”Operation guillotine”, ”The Deckers” & Veckans fynd

Måndag igen och vad kan vara bättre än att börja veckan med att fullkomligt tappa hakan över den senaste trailern från Battlefield 3 som släpptes i fredags? Om spel kan vara konst så har jag banne mig upplevt den nu. Call of Duty vadå…? Battlefield sopar ju banan med allt jag sett de senaste tio åren.

”Day one” syns på forumen världen över när gamla Freespace-utvecklarna Volition släpper nya trailers och det är bara att konstatera att de går från klarhet till klarhet med Saints Row: The Third. ”Day one”, säger även jag. Hänger ni med på referenserna i trailern?

Veckans fynd den här gången blir i mina ögon Epics Bulletstorm (149 kr) som släpptes i februari år och Dead Space 2 som numera går att hitta för 229 kr. Dead Space 2 släpptes redan i slutet av januari i år och kickade igång 2011 års spelår på ett riktigt bra sätt. Vi på Tvspelsdagboken har varit lite extra besatta av Metacritic den senaste tiden och när jag nu ser att Dead Space 2 faktiskt stoltserar med hela 90 i snitt så känns det givet – en beställning är lagd.

4 kommentarer

 1. Tompa

  Hehe Daniel är du säker på att det lilla företaget vid slussen inte skickar små checkar till dig emellanåt!? Tycker det ser väldigt snyggt ut, men det har ju å andra sidan många krigsspel gjort de senaste åren. Väntar på att hypen ska kicka in hos mig oxå…

 2. Daniel

  De borde börja med det kan jag tycka! 😉 Är helt såld på BF3, mer såld än jag någonsin varit på ett spel tror jag.

  Har fruktansvärt höga förväntningar på MP-läget och det beror mycket på mina MP-upplevelser med Bad Company 2.

 3. Tompa

  Ja faktiskt, du har gett dem riktigt bra reklam och promotion. Vi får kanske hinta till dem om dina gärningar. 🙂

 4. Bula

  Battlefield ser helt klart lovande ut och jag kommer säkert matcha mina ca 200h i BFBC2. Men MW3 ser så sjukt smooth ut, ska bli spännande och se hur väl frostbite 2 får till den där exaktheten och flytet som CoD-spelen har.
  En sak är säker, jag kommer spendera alldeles för mkt tid med båda och svära när jag hoppar mellan dem och glömmer var kniven sitter :). Båda självklart redan bokade och klara!