Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 299: Har det hänt något kul i spelvärlden idag?

Sitter här och försöker leta upp något kul som har hänt i spelvärlden idag och känner inte att jag hittar något speciellt. Det har spekulerats lite om GTA V, vi har fått läsa att EA brutit sitt löfte om att Battlefield 1943 skulle finnas med på PS3-versionen av Battlefield 3, att kartpaketet till BF3 just, ”Back to Karkand”, släpps i december och att Batman: Arkham City har skeppats i 4.6 miljoner exemplar världen över. Imponerande siffror minst sagt. Något annat spännande som passerat under min radar idag?

Via Fz.se hittade jag också en vidoeintervju i fem delar som handlar om Frostbite 2-motorn till PC där det pratas streaming, texturer, megabytes, gigabytes och jag vet inte vad.

4 kommentarer

 1. Fredrik

  Haha, EA har verkligen gjort allt för att förstöra BF3-releasen 🙂 Starkt jobbat antar jag.

 2. Pelle Duveblad

  Själv har jag varit koncentrerad på att klara main quest på Arkham City idag. Borträknat Portal 2 som jag inte spelat och förstås Uncharted 3, MW3, Skyrim, AC: Revelations och SW: the old Republic som ännu inte nått butikshyllorna är Batman: Arkham City ohotad GotY så här långt i mina ögon.

 3. Fredrik

  Japp, Arkham City är prio för mig också, sen Uncharted nästa vecka. Och såklart Skyrim. Tror nog jag skippar FPS-kampen.

 4. Pelle Duveblad

  MW3 och BF3 är helt klart underprioriterade med den konkurrensen. Men under jullovet ska nog de också hinnas med.