Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 334: Nya BF3-banor äntligen på ingång

Jag har verkligen höga förväntningar på ”Back to Karkand”-tillägget som släpps inom kort till Battlefield 3. Det finns ett gäng spännande banor bland de befintliga men jag känner faktiskt att jag saknar en del guldkorn från Bad Company 2 som inte fått sina motsvarigheter i BF3. Jag tror och hoppas att de fyra nya lyckas hitta tillbaka dit. Sony har tydligen dealat till sig någon slags exklusivitet, vilket gör att de släpps till PS3 på tisdag medan 360-spelarna får vänta en vecka.

Jag är lite trött på alla gamla Syndicate-rävar som jämrar sig över att deras gamla isometriska 90-talsklasskier har gått och blivit FPS. Sluta gnäll och gilla läget, Starbreeze har ju gjort bra FPS tidigare och borde kunna göra det igen. Det skulle vara om någon tar på sig att göra ett mer klassiskt Syndicate till XBLA/PSN då kanske.

7 kommentarer

 1. Andi

  Jag fastnade aldrig riktigt för Bad Company 2 men jag erkänner att jag är djupt beroende av BF3. Har aldrig gillat CTF innan men Conquest är konstigt nog det enda sättet att spela BF3 på om ni frågar mig. Jag längtar efter lite nya banor. Har inte tröttnat på de som finns men (gillar inte alla lika mycket visserligen) men lite omväxling och förnyelse är aldrig fel.

 2. Bula

  Nådde inte riktigt upp till 200h i BC2 men det var nära. Har också skapat mig ett BF3 beroende men jag måste säga att jag gillar rush mer än conquest. Nya banor ska bli kul men faktiskt inte behövligt än.

 3. Daniel

  Rush är i princip det enda som gäller för min del, och fastnande nog faktsitk mer för BC2 än vad jag gjort för BF3 hittils.

 4. Pelle Duveblad

  BC2 kan vara ett av de allra roligaste MP-spelen att köra om man samarbetar (vara 4 polare i en squad). Väntar med BF3 till jag har tid, men jag hoppas att man får en liknande känsla.

 5. Andi

  Jag var nog för mycket inne i Halo när Bad Company 2 var hett (om man nu kan vara för mycket inne i Halo). Därför fick det inte så mycket speltid som det nog förtjänade. Men jag tror att BF3 är en förlängning av BC2, bara förbättrat och lite förnyat. Jag är helt fast och lika beroende av BF3 som frexxi är i Skyrim.

  De nya paketet med banor, vapen, assignments och spelsätt kom igår och jag är nöjd så det förslår. Har visserligen bara testat några timmar men ack så kul det är. Bula har spelat med oss några kvällar i rad nu också och det har varit mycket trevligt. Jag får lite spawn ribbons när han är med och det är jag inte bortskämd med annars direkt.

  Tänk vad roligt om vi kunde samla gamla ice CLimbers igen och manna upp med två squads någon kväll, episkt hade det varit.

 6. Jonas

  Oh, har dom nya banorna kommit nu?

  Jag är på för lite action ikväll ifall någon är sugen. 🙂

 7. Andi

  Det finns en MP update som krävs innan man kan köpa karkand. ladda hem den i tid för det finns risk att det tar väldigt lång tid.