Retro, nytt och allt däremellan.

Spelsläpp 2011: Februaris fem hetaste spel


Spelåret 2011 har rullat in på sin andra månad och därmed lagt i en högre växel. Min hylla är fylld med halvspelade spel och det är säkert minst tio titlar från 2010 som står på inköpslistan. Den stora frågan är förstås vilka spel man ska prioritera denna månad. Här är februaris fem hetaste spel.

1. Test Drive Unlimited 2


För mig är förstahandsvalet självklart denna månad. Jag håller alla tummar jag har för att det inte ska floppa och om det inte dyker upp några katastrofbetyg innan releasen blir det garanterat ett köp. Den här gången får vi återvända till Ohau, men också besöka medelhavsön Ibiza.

Format: PC, Playstation 3, Xbox 360 | Släpps: 2011-02-11

2. Killzone 3


Jag köpte Killzone 2 för några veckor sedan för att hinna spela igenom det tills Killzone 3 släpps. Jag har en bra bit kvar och frågan är om del tre kanske får vänta något. Å andra sidan är jag riktigt sugen på multiplayer-delen, och då vill jag vara med från start. Killzone 3-betan kan bli avgörande.

Format: Playstation 3 | Släpps: 2011-02-23

3. Bulletstorm


Epic och People Can Flys Bulletstorm har gjort ett bra intryck på förhand och demot var underhållande. Jag är fortfarande oerhört sugen på denna actionfest, men kan ändå inte låta bli att fundera på om jag lika gärna kan plocka upp det för en billigare peng om några månader. Minns ni Halo-trailern där de byggt upp ett helt landskap fyllt med små miniatyrmodeller som ackompanjerades av vacker musik? Bulletstorm gör det på sitt sätt i trailern ovan. Juste, man får med en inbjudan till betan för Gears of War 3 också.

Format: PC, Playstation 3, Xbox 360 | Släpps: 2011-02-22

4. Marvel vs Capcom 3 – Fate of Two Worlds


Capcom är tillbaka med ett nytt fightingspel och ärligt talat så vet jag inte om det behövs sägas så mycket mer än så för att bli övertygad. Mängder av karaktärer och grym fighting är vad jag förväntar mig.

Format: Playstation 3, Xbox 360 | Släpps: 2011-02-18

5. De Blob 2: The Underground


Jag har ingen direkt relation till De Blob sen tidigare, men det ser ju helt underbart ut och kommer definitivt att hamna i hyllan förr eller senare.

Format: Nintendo DSi, Playstation 3, Xbox 360, Wii | Släpps: 2011-02-25

Bubblare – Gray Matter


Vet du vem Jane Jensen är? Hon är kanske mest känd för Gabriel Knight-spelen och nu är hon tillbaka med ett nytt spel. Gray Matter är ett äventyrsspel av den klassiska skolan och vill du läsa på kan du kika in här.

Format: PC, Playstation 3, Xbox 360 | Släpps: 2011-02-25

Släppdatum enligt webhallen.com

”Spelsläpp” är en återkommande artikelserie här på Tvspelsdagboken där jag kommer lista de fem hetaste spelsläppen varje månad. Tyck gärna till eller posta din lista nedan. Föregående månads fem hetaste spel hittar du här.

1 kommentar

  1. Tompa

    TDU är med på All-Time-High-topplistan till Xbox360 så hade ju varit smått fantastiskt med en värdig uppföljare till detta! Mums!