Igår kväll hade Microsoft ett litet event på andra sidan Atlanten för diverse pressfolk. Av förståeliga skäl blev det inga utannonseringar av episk karaktär. Tyvärr höjdes förväntningarna på detta event tidigare i veckan när det tweetades om att Xbox-fans skulle bli glada och vissa började spekulera kring Halo HD med mera.

Men Microsoft vill förstås inte bränna av allt för stora nyheter så här tidigt på året utan kommer sitta och hålla inne med godbitarna till E3 2011. Dessutom så börjar Game Developers Conference nästa vecka, då kommer vi säkert att få se en del rörligt material från diverse kommande titlar.

Det vi kan konstatera är att Gears of War 3-betan släpps i april och kommer innehålla tre spellägen och fyra kartor. Om du är sugen på att lira betan är det bara att skaffa Bulletstorm, där får du med en inbjudan. Det är oklart om det finns andra sätt att lägga vantarna på betan. I övrigt så pratade Microsoft om Map Pack 3 till Halo Reach, DLC till Fable III och någon ointressant Kinect-shooter som går under namnet Gunstringer.