Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 55: En glimt av framtiden och årets spel 2011

Igår fick jag se en glimt av framtiden och igår utsåg jag också två av årets spel 2011. Något tidigt på året och lite konstig kan tyckas, eftersom inget av spelen är släppta än. Men under onsdagen släpptes den andra teasern för Battlefield 3 och efter att ha tappat både hakan och talförmågan i någon minut var jag säker – Battlefield 3 kommer bli ett av årets spel 2011. För mig känns den nya Battlefield-trailern som en glimt av ”next-gen”. Nu förstår jag varför cheferna på DICE/EA också tappade hakan när spelet visades upp för dem tidigare i år.

Den stora frågan för mig som inbiten konsolspelare blir förstås hur det visuella kommer bli på konsolerna, men jag är faktiskt inte speciellt orolig. Battlefield: Bad Company 2 var ett av mina favoritspel 2010 och 2011 ser ut att bli ett ännu bättre Battlefield-år. Älskar Terminator-feelingen i soundtracket.

Som om inte detta vore nog så släpptes den första trailern för Elder Scrolls V: Skyrim idag. Enligt spelets community manager kommer allt material i trailern från Xbox 360-versionen. Hatten av för Bethesda, ni gör också årets spel 2011. Få en glimt av framtiden nedan och längta.

3 kommentarer

  1. Tompa

    Vet inte om jag var lika lyrisk över BF3-trailern. Men oj vad jag längtar efter Skyrim nu! Måste bara ta mig igenom Oblivion, vill vill vill men ändå tar jag mig aldrig tiden… kanske dags nu.

  2. Bula

    Vill ha båda, NU!

  3. Jonas

    Skyrim såg ju helt fantastiskt ut. Aldrig riktigt fastnat för Elder Scrolls, men detta kan nog verkligen bli något speciellt.