Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 1148: Beslutsångest & nytt från Infamous

Vi är nu inne i vecka nio och i min värld betyder det sportlov. Även om jag har massvis med saker att uträtta är det här en bra tid att på allvar dyka ner i ett spel och faktiskt spela det från A till B. Nu råder det inte direkt någon brist på spel i mina hyllor men det är svårt att inte blicka mot något nytt, eller nygammalt. I vanliga fall brukar jag vilja ta tag i ett ordentligt rollspel och som av en lyckad slump dök Super Mario RPG ner i min brevlåda idag. Absolut en kandidat. Som andra alternativ har jag Dark Souls och Demon’s Souls att jobba mig igenom. Något jag borde göra innan uppföljaren släpps, men det är en stor uppgift att ta sig an. Är även sugen på The Witcher 2 till Xbox 360 men det betyder att jag måste bege mig ut till en butik, vilket inte direkt lockar. Alternativt skiter jag i rollspelandet och skaffar Rayman Legends till Playstation 4. Den nya uppdaterade versionen ser riktigt bra ut men som med alla Rayman-spel borde priset dyka ganska snabbt, det har inte sålt direkt bra. Inser att jag är en del av problemet. Får se var det hela landar.

På nyhetsfronten är det relativt lugnt med ett undantag. Idag dök det upp en ny trailer från Infamous Second Son (vägrar skriva inFAMOUS…fan) som ser småtokig ut, och småtokigt kan betyda riktigt bra. För fösta gången känner jag ett sug efter det spelsläppet. Kul.

2 kommentarer

  1. Pelle

    Frexxi, vi e i samma båt med Souls-spelen. Jag har tänkt att köra ett av dem, vilket spelar mindre roll. Vad sägs om att plöja i co-op?

  2. Fredrik

    Låter som en bra plan!