Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 1226: E3, Hearthstone, Sunset Overdrive och dumheter

Vi är inne i en tid av förväntningar. E3 är på ingående och i år kommer all fokus att ligga på spelen. Även om det är spännande med nya konsoler så är det spelen vi är ute efter och årets E3 känns på förhand extremt intressant. Vilka exklusiva titlar ska de tre jättarna presentera? Vilka spel ska ta oss helt på sängkanten? Min hjärna går på högvarv med spekulationer. Vi på tvspelsdagboken diskuterar just nu hur vi ska lägga upp vår bevakning som med största sannolikhet kommer att inkludera diskussioner, kommentarer och utvärderingar av något slag.

Annars händer inte speciellt mycket i min spelvärld. Jag spelar Hearthstone på min iPad så det står härliga till. Trodde aldrig jag skulle fastna för ett kortspel, eller för den delen att en smart platta skulle vara en prioriterad spelmaskin i mitt liv. Men jag samlar och spelar ut kort för glatta livet. Sen lyckades jag förstöra min PS4-kontroll efter ett mindre lyckat ingrepp i den. Att gå och köpa en ny handkontroll på grund av sådana dumheter var inte speciellt underhållande. Pengarna kom från idiotkontot.

Avlustar denna post med en trailer från Insomniacs kommande Sunset Overdrive. Det ser ut som att Insomniac har hittat formen igen. Trevlig vecka.

2 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    ingrepp… med vilket mål?

  2. Fredrik

    För att fixa en trigger som hela tiden fastnade. Såg ut att vara en enkel fix, men slutade i något slags Homer-Simpson-bygger-en-grill-trauma.