Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 144: MW3-trailer, Dead Island-gameplay & Duke Nukem Forever=Guld

Det har dykt upp en ny trailer för Modern Warfare 3 (MW3) och då måste den ju så klart postas även här på Tvspelsdagboken. Jag trodde kanske inte att jag skulle bli så taggad på MW3 – men efter att ha sett trailern så kapitulerar jag, det ser ut att bli asballt helt enkelt. Storstäder i Europa och USA är ett lysande drag och MW3 har stor potential i mina ögon, trots att vi nu faktiskt väntar på det 8:e (!) spelet i serien.

Hype just nu: 4/5.

Dead Island har ju höjts till skyarna innan vi ens sett något från spelet och visst har vi varit nyfikna på vad själva spelupplevelsen har att erbjuda. Nu vet vi mer, för idag släpptes nämligen en nästan 12 minuter lång genomgång av spelet där vi får se lite om hur spelet är upplagt. Far Cry möter Left4Dead, typ. Tycker det ser helt okej ut men visst saknar jag den där otroliga wow-känslan jag fick efter att ha sett två riktigt bra trailers (Dag 137 & Dag 48 ).

Hype just nu: 3/5


Sist men inte minst – Duke Nukem Forever har gått guld. Tisdagen den 24 maj 2011 blir en dag att minnas, en milstolpe i spelhistorien helt enkelt. Den 10 juni smäller det!

Hype just nu: 5/5

2 kommentarer

  1. Bula

    Trevligt att det är nån mer än jag som ser fram emot MW3 :D.
    Blir en tuff höst med BF3 och MW3 med typ en veckas mellanrum. Kändes som jag kanske klämde in dagens I-landsproblem där.

  2. Daniel

    Yes, blev peppad. Men tror mer på BF3 när det gäller MP-delen.