Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 176-179: Veckans fynd – Sommarrea & ”One Single Life”

Midsommar har passerat och det känns som om sommaren har börjat på riktigt. Det gäller att passa på, som vi svenskar så ofta säger, för när man minst anar det så är sommaren över och ett halvår av mörker knackar på dörren – igen. Visst är det skönt att med sommar, sol och värme, men när det dåliga vädret smyger sig på gäller det att ha tvspelsarsenalen redo och det är då sommarreor kommer in i bilden.

Sommaren är ett ypperligt tillfälle för att göra riktigt bra fynd och jag tänkte därför att det kunde vara roligt att samla ihop lite olika reor i ett dagboksinlägg. Glöm inte att ”prisjakta” fynden ordentligt bara, för vi vet ju alla att REA inte alltid betyder att det är ett bra pris.

Sommarrealisationer

CDON
Spelbutiken
Discshop
Megastore
Siba
Media Markt

Fylla gärna på i kommentarerna med andra sköna sommarreor om ni saknar någon.

Sen måste jag bara skriva några rader om Iphone-spelet One Single Life. Med endast ett liv som insats ska du försöka klara dig igenom ett antal banor och dör du, ja då slutar spelet att fungera. Uppmuntrande budskap som ”32 % of the players die here” visas upp på stora skyltar allt eftersom du tar dig vidare. Fynd vet jag inte om det är, men en rätt annorlunda och kul idé.

3 kommentarer

 1. Tompa

  Red Dead Redemption för 198:- känns ju faktiskt som man borde slå till på.

 2. Bula

  Återupptäckte denna pärla för nån vecka sen och med del 4 inkommande bör detta avnjutas! För 129:- är det givet! (Ultimate får ni för ynka 40:- extra)

  http://www.webhallen.com/spel/xbox_360/98362-forza_motorsport_3

 3. Pelle Duveblad

  Har beställt Dead Space till PC (49:-) och Company of Heroes + samtliga expansioner (99kr) på cdon. Känns som att ha snott så fantastiska spel.