Det amerikanska konceptet med en dag fylld av galna (nåja) erbjudanden i butiker har onekligen etsat sig fast även på den svenska marknaden. Även om jag personligen tycker att hysterin kring Black Friday är något nedslående så tänkte jag i varje fall blicka ut över de spel och konsoler som kanske kan vara intressanta att spana in. Jag utgår ifrån de butiker som deltar och där man redan nu faktiskt kan se vad som kommer att erbjudas, vissa har såklart redan ”tjuvstartat”.

Elgiganten säljer PS4 Slim (500GB) för 2349 kronor vilket är överkomligt för den som inte redan äger en PS4. I övrigt är det några spel som reas som till exempel uppdaterade Skyrim för 319 (vilket väl är vad det borde ha kostat vid release) och Titanfall 2 för 349. Jag vill dock slå ett något annorlunda slag för nya Call of Duty som säljs för 449 vilket kanske är prisnivån som får de som endast är intresserade av den riktigt bra singleplayerkampanjen att kanske slå till. Jaja, inga överdrivna fynd hos Elgiganten alltså.

Mediamarkt är redan igång med deras rea ser det ut som och har också ok priser på PS4 Slim. Här kan du dessutom hitta lite intressanta bundles. En Slim (1TB) med nya Call of Duty för 2790 till exempel. Butiken säljer även Xbox One S (500GB) med Battlefield 1 och Forza Horizon 3 för 2790. Utöver det så finns några titlar till Wii U för 249 kronor styck, dock lågprisutgåvorna. Annars inget som sticker ut direkt, möjligtvis nya Pokémon för 399 vilket väl är schysst med tanke på att det precis kom ut.

Webhallen och Siba deltar också men hos dem kan jag inte se vilka erbjudanden som gäller.

Playstation har dragit igång deras rea i onlinebutiken och för min del var det ett stort – meh. Inget speciellt utöver det som säljs i fysiska butiker och inga prisnivåer som stack ut. Xbox lär väl också ha en rea men den hittar jag inte till på min Xbox One, men det är möjligt att den drar igång imorgon när rean faktiskt officiellt startar.

Hoppas ni fyndar något trevligt eller att ni har is i magen och väntar in ännu bättre priser.