I helgen gick årets upplaga av PS Experience av stapeln och efter ett ganska segt Sony-år (hårdvara exkluderad) var det skönt att bevittna den kavalkad av spelsläpp som verkar vara på gång 2017. Både gällande monsterstora titlar men även ett gäng godbitar av det mindre slaget.

De två stora (men också givna) bomberna var såklart The Last of Us Part II och ett nytt Uncharted med undertiteln The Lost Legacy. Naughty Dog har levererat kvalitetstitlar ganska länge nu och även om jag inte direkt längtar efter något nytt i Uncharted-serien kommer det säkert att bli spelvärt. The Last of Us Part II ser jag dock väldigt mycket fram emot. Den störta överraskningen bland högbudgettitlar får nog anses vara Knack 2, för vem trodde att det skulle komma en uppföljare till en av de mest mediokra titlarna någonsin.

Sedan dök det upp en rad roliga utannonseringar och uppdateringar kring klassiska favoriter. Ett nytt Marvel vs. Capcom, en uppföljare till Ni No Kuni, livstecken från Gran Turismo och en remaster av Crash Bandicoot. Med mera, med mera. Det som för mig var höjdpunkten bland gamla favoriter var att Windjammers är på väg till Playstation 4. Windjammers är en titel som tidigare bara släppts i arkadhallarna och till Neo Geo CD. Ett helt jäkla fantastiskt spel som påminner lite om tennis, fast med en frisbee och kanske inte alls som tennis.

Istället för att fortsätta skriva om allt intressant som är på väg så slänger jag upp trailers från de spel som fick mig att gå igång. Väldigt mycket nöje.