Äntligen fredag, väderprognosen inför helgen ser tyvärr inte så lovande ut (verkar bli sol i Stockholm i alla fall). Men man får väl dra ned gardinen så det inte blänker för mycket i teverutan. Tokyo Game Show pågår för fullt, men som vanligt de senaste åren så kommer det inte så mycket spännande information därifrån. De flesta spelföretagen bränner ju större delen av sitt krut på E3 nu för tiden.

Tänkte istället passa på att tipsa om lite helgaktiviteter. För soffidrottaren bjuds det på god underhållning, då demos på FIFA 12, PES 2012 och NHL 12 har letat sig ut på både Xbox Live och PlayStation Network. Istället för att blint köpa FIFA varje år kanske man skulle försöka vara en god konsument och faktiskt utvärdera produkterna och välja den som man tycker bäst om. Någon gång skall väl PES lyckas hitta tillbaka till sin forna storform – kan det vara PES år i år?

För alla som bor i Stockholm och faktiskt orkar sätta på sig skorna och gå ut så blir det på lördag fullt ös på tre sportbarer i stan – RETRO, O’learys Fridhemsplan och The Crib visar samtliga sändningarna från StarCraft 2-turneringen Dreamhack Valencia Invitational. Även i Uppsala är det en sportbar som hakat på den nya Barcraft-trenden, ett ställe som heter The Red Room. Mer information kring eventen hittar ni på BarcraftSverige.se. Högklassig StarCraft 2 med svenska stjärnspelarna ThorZaIN och NaNiwa mot koreanska bestar som DongRaeGou och HerO. Detta kommer bli riktigt spännande.

Trevlig helg!