Tänkte att det var dags för en lite statusuppdatering för tvspelsdagboken. I stort kommer vi att harva på i vanlig ordning och det är inga större förändringar på gång. Med det sagt så är det några saker vi skulle vilja få till i år och en rad saker vi vill göra mer av.

Personligen vill jag börja göra videos igen och håller på att fundera på hur. Med största sannolikhet håller jag mig kvar vid formatet ”Första 10 med” utan att för den delen spela varje spel i just 10 minuter… 10 minuter blir så lätt en timme om spelet är roligt. Jag kommer att välja ut spel jag verkligen tycker om eller spel som jag är nyfiken på att testa eller spela mer av. Men vi får se hur det blir med den saken, att skriva en massa text är betydligt enklare än att få ihop en duglig video. För den som inte visste har vi redan en massa videos som vi skapat tidigare och dessa går att hitta på tvspelsdagbokens youtube-sida och självklart här på sidan om ni tittar under videosektionen.

Sen har jag den senaste tiden snöat in en hel del på Sega Saturn, en konsol jag tycker mer och mer om för varje dag. Det kommer säkerligen resultera i en ”Samla-på-text” och fler saker. Dreamcast kommer nog också få en del fokus den närmaste tiden och om jag någonsin får min HDMI-adapter till Gamecuben åker den med på samma tåg.

Jag vill också försöka skriva mer om moderna spel, framförallt mindre titlar som inte alla redan skrivit om tusentals gånger, mer om det när jag kommit på hur detta ska se ut. Operation SHMUP kommer att fortsätta som vanligt, detsamma gäller hjärta-artiklarna, månadens fem hetaste, avdammade spel och om något riktigt intressant släpps kommer även nyöppnat att dyka upp igen. Förhoppningsvis kommer Daniel även att hitta tillbaka till sitt dåliga samvete.

Vi börjar också närma oss E3 vilket kommer bli intressant som vanligt. Så räkna med att vi säger något om den saken. Årets spel i år kommer med lite tur bli något mer spektakulärt men det vågar jag inte ens tänka på just nu. Det var nog allt jag ville få ur mig just nu. Tack för att ni tittar in på tvspelsdagboken.