Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 326: Ett guldfärgat paket har anlänt

Samtidigt som jag skriver det här sneglar jag på ett oöppnat paket från amazon som (jag hoppas) innehåller den lite mer speciella utgåvan av The Legend of Zelda: Skyward Sword. Varje gång jag skriver ut den titeln lyckas jag dra till med Skyrim Sword vilket tyder på att jag spelar för mycket Skyrim just nu och att titlarna såklart påminner om varandra. Jag är lite osäker på hur jag kommer att reagera på det senaste Zeldaspelet. Jag minns att jag på Gamex reagerade på hur beigt (bokstavligen talat) det såg ut. Men om några ska lyckas med en grafisk stil som gör att spelet inte lider av ett lågdefinierat tillstånd så är det Nintendo. Vissa har sagt att det påminner lite om Wind Waker och med tanke på att det, tillsammans med första spelet, är min absoluta favorit bland Zeldaspelen, borde Skyward Sword passa mig utmärkt.

Nu över till att öppna kartongen. Först och främst vill jag kommentera att det här verkligen är veckans fynd ur ett ekonomiskt perspektiv. Tittar på kvittot och konstaterar nöjt att jag betalat 537 kronor inklusive frakt. Till skillnad mot ungefär 1000 kronor som det kostar i svenska butiker. Plockar upp en väldigt guldfärgad kartong och plockar fram följande saker ur den: 1 st spel, fodralet ser ut som man tänker sig att ett Zeldafodral ska se ut. 1 st manual på fler språk än jag orkar räkna till. 2 st AA-batterier av märket Maxell vilket får mig att sakna min Amiga. 1 st mindre skog i form av olika typer av varningar och instruktioner för hur en Wiimote fungerar. 1 st The Legend of Zelda – 25th Anniversary Special Orchestra CD och inser att det nog är den jag är lyckligast över just nu. 1 st texthäfte som berättar lite om den medföljande CD:n. Och sist med inte minst 1 st guldfärgad Zeldadesignad Wii-mote sittandes i ett skyddsfodral, som är det första som åker av. Wii Motion Plus Inside.

Nu tycker man ju att jag borde slänga in spelet i min Wii, men så enkelt är det inte alla gånger. Ibland är det personer som sitter i vägen, och ibland är det saker som är i vägen. Dags att återvända till Skyrim. Link kan lugnt vänta.

6 kommentarer

 1. Tompa

  Coolers. Skulle nästan vilja se en fin bild på din guldfärgade leksak. 😉

 2. roadkill03

  En unboxing i textformat. Får en att tänka tillbaka på gamla textäventyr av någon anledning. Old school!

 3. Fredrik

  Hehe, för enkelt att bara filma 🙂

 4. Andreas Ringblom

  Instämmer, vill se bilder.

  Du är sjukt hooked på Skyrim frexxi. Jag gillar det. Tänker nästan bara på Battlefield 3 dagarna i ändå (och nu när jag slipper spela det på min 28″ Telefunken från 80-talet är det ännu roligare). 🙂

 5. Andreas Ringblom

  Förresten frexxi. Stämmer det att amazon UK alltid har fraktfritt på spel och film om man beställer för mer än £25?

 6. Fredrik

  Andy – Japp, vissa undantag finns för lite mer udda titlar då amazon kan använda sig av andra återförsäljare. Men det är inte ofta sådana dyker upp.