Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 33: Mario till 3DS och Killzone 3-beta

Okej, det kanske inte var någon högoddsare, men nu har i alla fall Shigeru Miyamoto bekräftat att han jobbar på ett nytt Mario-spel till Nintendo 3DS. Det hela avslöjas i en underhållande (men tillrättalagd, källan är ju trots allt Nintendo själva) intervju på Wii.com som är väl värd att spendera några minuter på om man har minsta lilla Mario-intresse. Om det rör sig om ett helt nytt spel, eller en remake av någon gammal klassiker är dock oklart i dagsläget, även om det i intervjun refereras till som ”a new Super Mario Bros. game”.

Ni får inte heller glömma att den öppna Killzone 3-multiplayerbetan drar igång på PlayStation 3 imorgon. Betan kommer innehålla en stor karta, fyra olika spellägen och vara tillgänglig mellan 3-15 februari här i Europa. Kommer finnas uppe för nedladdning via PlayStation Network från någon gång under morgondagen (via Killzone.com).

1 kommentar

  1. Daniel

    Kan lägga till att Killzone 3-betan är tillgänglig för alla. Det tar en stund att komma in i innan man lyckas få något vettigt gjort, men MP-delen har bra potential tycker jag.