Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 397: Halo 4 visas upp i februari?

Idag har jag egentligen inte en susning om det faktiskt hänt något spännande i spelvärlden. Jo, det har tydligen surrats lite om att Halo 4 eventuellt kommer visas upp på ”Microsoft Spring Showcase” i San Francisco den 29 februari. Källan är enligt uppgift en finsk speltidning. Huruvida detta stämmer eller ej har jag inte en susning om men det vore riktigt kul att få se hur utvecklarna 343 Studios vill ta serien vidare och till nästa nivå.

Det är ett perfekt läge att få in lite nya tanker och idéer och en ny utvecklare kan faktiskt vara en fördel när det släppts fem (sex med Halo Wars) spel i serien. Själv hoppas jag på en allvarligare ton och med större fokus på berättande och karaktärer. Typ Halo möter Mass Effect. Tyckte det var lite kul att blicka tillbaka på gamla trailers för de tidigare spelen så jag samlade ihop dem nedan. De har gjorts förbannat bra trailers genom åren som gått men jag har nog aldrig riktigt upplevt samma känsla när jag väl suttit ner med kontrollen i handen. Titta tex på Halo Reach-trailen – helt makalöst bra.

Halo Combat Evolved Anniversary

Halo 2

Halo 3

Halo: ODST

Halo: Reach

Halo 4

5 kommentarer

 1. Pelle Duveblad

  Nog hände det några intressanta saker igår. Dels blev det officiellt att Kazou Hirai blir Sonys nya president i april, dels visade Bethesda upp creation kit for skyrim och dessutom offentliggjordes senaste veckans försäljningssiffror från Japan (där Vita likt hårdvara i allmänhet såg ett lyft). Men lite gamla trailers är aldrig fel.

 2. Andi

  Halo 4 alltså. Kan nog bli spännande och bra. Jag har ju kört genom alla andra spel i serien så varför inte fortsätta liksom?! 🙂

 3. Tompa

  Håller med Andi, även om jag inte längtar efter Halo just nu så vill man ändå se vad som händer liksom. 🙂

 4. Fredrik

  Pelle – mmm. läste något om att Vitan äntligen säljer bättre än PSP. Jag börjar bli mer och mer sugen måste jag säga. Eller vem fan försöker jag lura, klart jag kommer köpa en.

 5. Andi

  Frexxi – Du borde ha en Xperia Play så du kan ringa och spela samtidigt med samma mojäng. 🙂