Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 468: Bullet Time, Warfighter och Framtiden

Tre nya trailers dök upp framför mina ögon och öron idag. Egentligen är det väl bara en av dem som jag verkligen bryr mig om. Men allt nytt är intressant som de gamla grekerna brukar säga, så nu kör vi.

Först ut blir spelet med det extremt tråkiga och tillika korkade namnet Medal of Honor: Warfighter. Även om Medal of Honor-serien redan var död i mina ögon behöver väl inte marknadsavdelningen på Electronic Arts slå den sista spiken i kistan med ”Warfighter”. Herre gud. Är någon intresserad av vad de kallar ”The first gameplay trailer in English” ser den ut såhär.

Näst på listan är Ghost Recon Future Soldier, ett spel som måhända har ett lika korkat namn som ovanstående men kanske mest är känt för sin överfåniga presentation på E3 förra året. Ni minns väl den handviftande Kinect-demonstrationen? Ubisoft har nu släppt en trailer från flerspelarläget.

Sist ut blir en ny trailer från Max Payne med fokus på det vi alla älskar med Max Payne – Bullet Time. Ett videoklipp från Youtube säger mer än tusen ord. Börjar bli riktigt sugen på att få spela det här nu. Verkligen.

2 kommentarer

  1. Tompa

    Mums. Älskar de tidigare Max Payne-spelen och längtar till trean även om det ser lite annorlunda ut… hoppas det är bra!

  2. Daniel

    Ser faktiskt fram emot Warfighter, på riktigt. Och så är det underbart att se Frostbite 2-motorn få glänsa i ett nytt spel.